Geplande

succestrajecten

Succestraject september 2019

Echt succes is leven zoals jij wil! Tijd om daar duidelijkheid in te scheppen en er werk van te maken. Het succestraject is het begin van een non-stop reis om jezelf te versterken en zo aantrekkelijke kansen op je af te laten komen.

26 – 27 – 28 september 2019

Vervolg: 22 november 2019

Ulvenhout

Succestraject november 2019

Echt succes is leven zoals jij wil! Tijd om daar duidelijkheid in te scheppen en er aan te werken. Het succestraject is het begin van een non-stop reis om jezelf te versterken en zo aantrekkelijke kansen op je af te laten komen.

14 – 15 – 16 november 2019

Vervolg: 17 januari 2020

Ulvenhout

Deze mensen gingen je voor

Wanneer je met Marie-Paule in gesprek gaat weet zij snel tot de kern te komen en je te helpen waardevolle inzichten te krijgen mbt je persoonlijke groei. Ze heeft mij geholpen om patronen te doorbreken en geleerd om slechte gewoonten en gedrag dat mij niet dient los te laten. Haar enthousiasme en vasthoudendheid geeft je dat zetje wat je soms nodig kunt hebben om de volgende stappen te maken. Ze heeft mij meermaals geïnspireerd om meer uit mezelf te halen en die extra meters te lopen. 
Marie-Paule is een fijn mens bij wie je je direct op je gemak voelt. Ik beveel haar van harte aan.

Jessica van der Zanden

Marie-Paule is een goede coach en een fantastisch mens. Ze heeft me enorm goed geholpen om mezelf te leren kennen en met mezelf aan de slag te gaan. Ze is een motivator die je echt helpt om voor jezelf de juiste keuzes te maken. Voor mij een puur succes en ik kan iedereen haar aanraden!

Bart Bergmans

Marie-Paule leert je om op een andere manier te denken en de ontwikkeling van je carrière te benaderen. Ze is een ontzettend fijne vrouw, betrouwbaar, humoristisch en toegankelijk. Marie-Paule gaat met oprechte interesse en verdieping met je aan de slag. Ze heeft voor zowel mijn partner als mij veel betekend en we vinden het erg fijn dat we haar nog steeds af en toe spreken, zakelijk als prive.

Kelly Westendarp

Yes, ik durf het aan

Zo, dus jij bent er echt klaar voor, klaar voor uitdaging en verandering?! Meld je hieronder aan en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

1 + 3 =