Selecteer een pagina

Succestraject

Met gelijkgestemden

Dus… je wil het anders?

Heb jij ook het gevoel dat alles maar een beetje doorhobbelt? Zit je midden in die welbekende mallemolen? En ben je op zoek naar jouw volgende uitdaging? Dan is het succesplan met gelijkgestemden echt iets voor jou! Je loopt namelijk al langer rond met de wens meer pit in je leven te krijgen en grotere ambities te realiseren. Sterker nog, je hebt al enkele pogingen ondernomen: je nam een abonnement bij de sportschool, stiekem doorzocht je Funda op zoek naar dat schattige boerderijtje en je ging actief op zoek naar die ene uitdagende job op Monsterboard. Maar…zoals vele goede voornemens… sneuvelden ze na een tijdje en neemt de dagelijkse routine weer de bovenhand.

Tijd om te worden wiE jij wil zijn!

Tijd om je ambitie achterna te gaan. Want je ambitie is een uiting van de persoon die je echt bent. Het geeft je de kracht om te worden wie je wilt zijn. Tijd om 100% verantwoordelijkheid te nemen. Voor jezelf, je inzet, je resultaat, voor je relaties, je gezondheid en voor je financiën. Tijd om te luisteren naar die innerlijke stem van jou, om zo je eigen toekomst te creëren. Je wordt immers creatiever naarmate je bewuster wordt van jezelf, je innerlijke processen en je drijfveren. Tijd om een beter zelfbeeld en grotere zelfkennis op te bouwen. Een speurtocht naar jouw identiteit. Het begrijpen van jouw identiteit is de sleutel tot actie.

HERKEN JE DIT?

Je weet dat je iets wil veranderen, maar weet gewoonweg niet waar je moet beginnen? Iedereen wil iets van je maar je hebt geen idee waar je de tijd vandaan moet halen? Je voelt dat je de volgende stap wil maken, maar hebt een beetje richting nodig.
 • Zakelijk doe je het goed. Maar diep vanbinnen weet je dat er nog meer in zit. Wanneer ga je dan zakelijk doorbreken?
 • Sinds de kinderen er zijn, heb je jouw hobby ‘on hold’ gezet. Maar wat mis je die energie die jou dat opleverde!
 • Het leven is tenslotte één grote routine! Tijd om die te doorbreken…
 • Doe je nu wel altijd ‘leuk’? Misschien interessant om eens naar dat stemmetje te luisteren dat maar blijft roepen om meer aan  jezelf te denken.
 • Een tijdje terug was de vraag ‘wat vind ik nu belangrijk?’ geen optie. Maar komen de antwoorden nu niet meer vanzelf helder voor je geest?
 • Je zit in een vast stramien. Je wordt ieder keer weer geconfronteerd met jouw valkuilen. Zin om ze aan te pakken?

 

Al heel lang doe je wat handig is. Wat van jou verwacht wordt. Alles om die ballen harmonieus in de lucht te houden.

Maar je wilt het anders. Sterker nog, het moet anders. Want zoals het nu gaat, kan en wil je het niet lang meer volhouden. Je bent al te lang op jouw energiereserves aan het teren en stilletjes aan krijg je een leeggezogen gevoel

KEUZESTRESS

Iedereen zit aan jou te trekken en je hebt geen tijd om aan jezelf te denken.

Onrust

Je ervaart te vaak druk en onrust en je vindt het moeilijk om van het moment te genieten.

Richting nodig

Je hebt een leuke baan. Maar je wil een volgende stap zetten en weet niet hoe.

I

START-PROBLEMEN

Je hebt zo veel op je bordje liggen en weet niet waar je als eerst mee moet beginnen.

TIJD OM JOUW DOORBRAAK EINDELIJK WAAR TE MAKEN!

Ben je er klaar voor om ‘echt’ aan de slag te gaan met jezelf? Klaar om die doorbraak te maken? Zodra jij klaar bent gaan we beginnen met het begin!

We gaan drie belangrijke stappen zetten:

 1. Inventariseren: inventariseren betekent dat je gaat kijken naar de manier waarop je handelt in werk en privé, hoe en welke persoonlijke eigenschappen en competenties je inzet en wat je houding is naar zaken in je omgeving.
 2. Reflecteren en evalueren: Je gaat stilstaan bij je eigen handelen en dit kritisch onderzoeken.
 3. Formuleren en realiseren: na het inventariseren en evalueren is het tijd om een aantal belangrijke keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Je gaat je eigen unieke ©Doorbraak Plan opstellen.

 

Keuzes leren maken en lef hebben

Denk je echt dat je laag zelfbeeld geen invloed heeft op je dagelijks functioneren? Denk je echt dat je twijfels geen rol spelen in je verdere carrière? Denk je echt dat je jouw oververmoeidheid kan verstoppen voor je omgeving? Denk dan wat verder… En steeds weer ging ik met die getalenteerde, gemotiveerde en creatieve mensen aan de slag om hun angsten, twijfels, zelfvertrouwen en talenten enerzijds aan te pakken en vooral in de strijd te gooien. Om uiteindelijk te worden wie ze ZIJN.

Gebaseerd op deze ervaringen en kennis ben ik mensen succesvol gaan begeleiden in hun persoonlijk ontwikkelingstraject, waar hun persoonlijkheid centraal staat. Het resultaat is het persoonlijk succestraject waar je, stap per stap, alle aspecten in je leven onder de loep neemt en je eigen ©Doorbraak Plan opstelt. Een kwestie van inventariseren, opruimen en opbouwen.

Dit is voor jou als:

 • Je jouw eigen unieke persoonlijkheid beter wil kennen en inzetten;
 • Jouw zelfbeeld en zelfvertrouwen wil vergroten en versterken;
 • Jouw eigen waardevolle doelen en idealen wil realiseren;
 • Jouw omgeving mee wil nemen als supportersteam in jouw dromen en ambities;
 • Jezelf een succestraject gunt om een krachtig ©Doorbraak Plan op te stellen;
 • Rust, tijd en ruimte nodig hebt om na te denken en te werken rondom je eigen leven;
 • Je inziet dat je maar één leven hebt;
 • Beseft dat iedereen succesvol kan zijn;
 • Een ervaren mentor zoekt die je begeleidt in jouw bewustwordingsproces;
 • Verbinding met jezelf en plezier hebben met anderen samen wil laten gaan.

Deze mensen gingen je voor

Wanneer je met Marie-Paule in gesprek gaat weet zij snel tot de kern te komen en je te helpen waardevolle inzichten te krijgen mbt je persoonlijke groei. Ze heeft mij geholpen om patronen te doorbreken en geleerd om slechte gewoonten en gedrag dat mij niet dient los te laten. Haar enthousiasme en vasthoudendheid geeft je dat zetje wat je soms nodig kunt hebben om de volgende stappen te maken. Ze heeft mij meermaals geïnspireerd om meer uit mezelf te halen en die extra meters te lopen. 
Marie-Paule is een fijn mens bij wie je je direct op je gemak voelt. Ik beveel haar van harte aan.

Jessica van der Zanden

Marie-Paule is een goede coach en een fantastisch mens. Ze heeft me enorm goed geholpen om mezelf te leren kennen en met mezelf aan de slag te gaan. Ze is een motivator die je echt helpt om voor jezelf de juiste keuzes te maken. Voor mij een puur succes en ik kan iedereen haar aanraden!

Bart Bergmans

Marie-Paule heeft mij geholpen in te zien waar mijn kwaliteiten liggen en tegelijkertijd getriggerd om aan te slag te gaan met mijn ontwikkelpunten. Mijn zelfvertrouwen en inzicht in mijzelf zijn daarvoor ontzettend gegroeid. Marie-Paule is eerlijk en confronterend, maar doet dat op een prettige manier. Naast het zakelijke aspect neemt ze ook ruim de tijd voor jou als persoon, waardoor onze gesprekken niet alleen productief waren maar vooral ook erg gezellig.

Frank Gudden

Marie-Paule leert je om op een andere manier te denken en de ontwikkeling van je carrière te benaderen. Ze is een ontzettend fijne vrouw, betrouwbaar, humoristisch en toegankelijk. Marie-Paule gaat met oprechte interesse en verdieping met je aan de slag. Ze heeft voor zowel mijn partner als mij veel betekend en we vinden het erg fijn dat we haar nog steeds af en toe spreken, zakelijk als prive.

Kelly Westendarp

Bedankt Marie-Paule. De passie die jij uitstraalt, daar wordt toch iedereen blij van!

Aron Josen

De methode Puur-Succes is een echte aanrader… op zoek naar het vuur.

Marie-Paule bedankt voor het delen van je kennis en passie.

Petra Leeflang

Yes, ik durf het aan

Zo, dus jij bent er echt klaar voor, klaar voor uitdaging en verandering?! Meld je hieronder aan en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

11 + 2 =